Alvászavar

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!

2011. 02. 01-én lágyék sérv műtétem volt. 4 nap múlva jöttem haza, fájdalmaim voltak, nem tudtam elaludni, ezért Stilnox altatót szedtem 6 napig. Az altató elfogyott, azóta sem tudok elaludni. A háziorvosom Andante altatót és Frontint írt fel. Bevettem az altató és a Forntint azonban éjjel egy órakor egy újabb altatót is , de egész éjjel kb. egy órát ha aludtam.

A Stilnox 5-6 órára volt jó. Visszamentem a háziorvoshoz aki Stilnoxot és frontit írt fel ezt szedem február 14-től. Altató nélkül nem tudok elaludni, Magamban mondom, hogy rendben vagy aludnod kell, de nem jön össze. Álmosnak érzem magam, de nem tudok elaludni. Prosztata gyulladásom van arra Gentost szedek. Napközben Sedacur forte készítménnyel is próbálkoztam. A fő probléma ahogy látom, először a műtét utáni fájdalom volt, ez már javult éjszaka nyugalmi állapotban már nem fáj. A fő probléma ,ahogy közeledik az éjszaka már előre félek, hogy nem tudok elaludni. Mit tegyek? Úgy döntöttem visszamegyek dolgozni 2011. 02. 16-tól dolgozom, hátha ez segít a folyamatban. Milyen kúrát, gyógyszereket, kiegészítőket javasol? Kérem segítsen 47 éves vagyok 2 általános iskolás gyerekkel. Teljes embernek kell lennem!
Megjegyzés: 2010. decemberben is volt lágyéksérv műtétem (kétoldali sérv volt egyszerre csak egyet műtöttek) akkor nem volt fájdalmam aludni is tudtam, egyébként előtte nem voltam rossz alvó, egy két nap rossz alvás után ( 4-5 óra) tökéletesen aludtam. Ismételten nagyon kérem adjon jó tanácsot, segítsen!
Köszönettel: ...
2011. 02. 20. | 19:39

Kedves Kérdező!

Szerintem jó dolog, hogy visszatért dolgozni, remélhetőleg visszaáll majd az eredeti ritmusa. Hosszú távon nem érdemes altatót a Frontinnal szedni. Ha hamarosan nem oldódik meg az alvászavara ne a háziorvost, hanem pszichiáter szakorvost keressen fel!

Orvosszakértő 2011. 02. 22. | 13:55
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close